Vattenmelon

2012-06-28, 15:24:52 / Kategori: ♣ Dagbok

Har dille på vattenmelon just nu! Såå gott!

För er som är nyfikna på min kost och träning såhär under graviditeten så tänkte jag skriva lite om det.


Kosten:
Jag försöker hålla mig till nyttig mat, och regelbundna måltider naturligtvis men inbland äter man mer och ibland mindre så det kan va lite knepigt att få till en riktigt "bra" kost. Man mår ju illa ibland och andra gånger kan man bara äta det ena eller det andra. När vi var på semester åt jag väldigt mycket sallad och frukt! Har inte varit sugen på annat än det förutom en skål med mjölk å flakes till frukost. Nå väl nog om det, men som ni kanske förstår får man anpassa sig lite efter vad man är "sugen på"


Träning:
Ingen styrka alls. Vilket faktiskt känns tråkigt men det är för mitt eget bästa.
Jag har gett mig på vikterna några få gånger på gymmet men kommer genast på att jag vill köra tungt och det är inget som kroppen är med på just nu.

Jag går 30min varje dag och tränar gravidyoga 2-3 ggr/veckan. Så det får räcka så. Hur mycket jag än hade velat styrketräna så kan jag inte göra det på den nivån jag vill just nu.


Bebisen är beräknad till 19oktober, så efter det får jag köra igång som jag vill igen:)


På återseende


Glad Midsommarhelg

2012-06-23, 13:12:56 / Kategori: ♣ Dagbok

Tillbaka ifrån semestern

2012-06-21, 13:45:58 / Kategori: ♣ Dagbok
Det har varit ett par underbara veckor i Italien och Bulgarien, och nu är vi hemma igen, sol sol sol :) Här kommer lite bilder ifrån semestern och någon bild på bebismagen, tyvärr ligger de flesta bilderna på en annan dator så detta får duga :) Tänkte ta upp bloggandet lite smått igen, eftersom jag kommer dra igång med träning efter förlossningen :)
På återseende