Hardcore

2010-09-30, 12:12:26 / Kategori: ♣ Dagbok
Hej,
Dåså, då kör vi  på med deffen, träningen, vardagen igen fast ännu hårdare.
Har varit lite konfunderad dessa dagarna men nu börjar saker och ting rätta till sig igen tackvare hjälpsamma människor omkring mig. Är väldigt tacksam för det.


Idag blir det rygg , rygg är alltid ett tungt pass, men tur är ju, att det är roligt!
Hepp måste pysa.


På återseende
Puss ♥

Tack!

2010-09-26, 18:16:24 / Kategori: ♣ Dagbok
Nu är bara för underbara där ute. Tack så mycket för erat stöd , betyder väldigt mycket just nu!

Har tagit några bilder i och på huset idag ,tänkte visa hur vi bor :)

Här är vårat hus.
Köket, men där det är tomt,har det brunnit.
Under konstruktion!!
Några bilder på hur det såg ut innan!
Vardagsrum efter renovering.
Öppna spisen ,vardagsrummet.
Nyrenoverad hall.
Nu är det bara tvättstugan kvar och en liten hall,
men det blir ett senare projekt nu är vi trötta på färg,spackel och slipdamm för ett tag!
kan väl säga att man fått sin årliga dos :)Nu blir det cardio och pyssel, har köpt fler muggar här är några jag gjorde igår och några ljus jag dekorerade.
Håll tummar och tår för mig för snart skall jag ställa mig på en våg ;)
På återseende
Puss ♥

Jag tänker inte be om ursäkt!

2010-09-25, 19:01:45 / Kategori: ♣ Dagbok
Jag pratar/skriver alltid om hur man skall kämpa på och aldrig ge upp, att se framåt och vara positiv.
Just nu har jag verkligen sag/gjort emot mig själv och vad jag står för.
Jag tänker inte be om ursäkt, men jag pratade med min mamma för en liten stund sen, jag sa att jag funderar på att ge upp inför tävlingen , då sa hon "du är en kämpe, jag tycker inte du skall ge upp. Det var ju därför du började träna för 1,5 årsen". Jag fick en dask i huvudet, en AHA upplevelse. Hur kan jag vara så blind?!
Hur kan jag inte se allt slit jag har lagt ner, nu är det ca 11 veckor kvar och JAG ska ge UPP?!!
Så fan heller!
Jag är envisheten själv. Gör jag inte det här nu kommer jag ångra mig för resten av livet!


Så nu kör vi! Det finns inga problem, bara lösningar!
Ps. Blev färdig med vardagsrummet idag, är stolt över att ha renoverat hela huset på 3 veckor tackvare lite hjälp från nära vänner var detta möligt. Tack Ds.
På återseende
Puss ♥

Vet inte.Fortfarande

2010-09-25, 09:18:24 / Kategori: ♣ Dagbok
Godmorgon, är uppe ganska tidigt med tanke på att jag skruvade ikea möbler till sent. :)

I natt drömde jag om mat, kommer inte ihåg om det var bra eller dåligt har bara en bild kvar i huvudet men en bit pizza och dåligt samvete, då troligtvis var det ingen bra dröm.
Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva faktiskt, jag vet inte riktigt hur jag kommer göra med allting, antagligen köra på och hoppas att jag hinner, men det känns också surt på ett sätt om jag inte skulle hinna och fixar dräkter m.m så känns det ju totalt meningslöst sen..Vi får se..
Puh
På återseende
Puss ♥

Besviken :(

2010-09-23, 21:46:25 / Kategori: ♣ Dagbok
Jag är så besviken, har legat i som en tok med träning och renovering om vartannat bara för att jag skulle mäta mig idag. Men då fick vi avboka det pga sjukdom (coach) mycket tråkigt. Vill ju veta hur det går och se så att allt går som planerat nu , byxorna håller ioför sig på att åka av mig när jag går så det känns som att det går åt rätt håll ialla fall. Ser ju även skillnad i spegeln. Men man vill ha det svart på vitt när man har en tidsgräns för det hela.


Det är väl bara att köra vidare och hoppas att mätningen vi bokar in nästa vecka kommer gå som tänkt.
Man kan bara göra sitt bästa, mer kan man inte göra.

Har ju funderat på att blåsa av det här med tävlingen eftersom jag inte vet om jag kommer hinna.
Men just NU och denna veckan har formen kännts bra och jag ser skillnad, bara det att jag hade tänkt bestämma mig efter dagens resultat... som då aldrig blev av. :(Har ätit pizza(nej inte en hel) och kollat film nu, har VÄRSTA buk trycket, OMG en stenhård bebismage typ! haha!


På återseende
Puss ♥


Tur i oturen

2010-09-22, 22:18:50 / Kategori: ♣ Dagbok
Snart är vardagsrummet färdigt och det är sista rummet som vi kommer renovera just nu.
Det är i stort sett bara tvättstugan som behöver sig ett lyft efter det och hallen behöver lite ny färg.
Men det är inte helt hemskt just nu där så det går att leva med tills man får mer ork och tid över.

Kommer visa lite före-efter bilder sen när vi fått ordning och reda här.

Vi hade ju en jävla tur i oturen här omdagen också, vi eldade i vedspisen i köket, som är en jättefin gammal vedspis som fungerar perfekt. Men dom som bott här tidigare har inte varit så himla smarta för dem hade limmat fast träreglar emot spisen på sidan och lagt på en skiva och gjort vedförvaring jämte med en bänkskiva på.

Spisen blev 300 grader och det började ryka som fan så jag öppnade spjället HELT och släckte elden som var i själva spisen. Men det fortsatte bara ryka, mer och mer, och jag brandvarnare tjöt och jag ringde efter min man som jobbade just då och bad honom komma hema för det var så mycket rök vid den punkten att det inte gick att vara inne i huset, jag hade ändå öppnat alla fönster och dörrar,samt hade fläkten på MAX.


Det visade sig då att det hade blivit så varmt mot regeln (nähä?) att den tagit eld.
Så idag hade vi en man ifrån brandsanering här, men eftersom vi vädrade i tre timmar efteråt ,sprutade luktspray och städade som fan med ajax citrondoft så har det bara blivit en mildare grad utav sot och röklukt kvar.


Men det var väl tur att någon var hemma, och var vaken.. annars hade det kunnat gå illa ,illa.

Men ibland undrar man vad det är för jävla klåpare som köper hus, som fan inte har vett nog när det gör något så livsfarligt. Det finns mycket mycket mer saker med huset som inte är som dem ska riktigt, som man upptäckt nu, men som går att åtgärda själv som tur är. Men det är tur att det inte var några andra, kanske äldre, elller mindre händiga personer som köpte det, då hade det nog varit i grunden nu.Nu, då ja så nu förstår ni varför jag inte har bloggat än efter sista inlägget.
Men här kommer lite bilder ifrån de 2 veckor som gått sen jag var utan bredband.
Har blivit en del slipande..
Ibland behöver man en paus..
Hallen nästan klar (kommer lägga upp kort när ALLT är färdigt sen;)
Morgoncardion har jag skött som vanligt,ohja.Har inte hunnit få så mycket bilder, man glömmer av mitt uppe i allt :)
Men det kommer mera :)Börjar tvivla på om jag hinner bli "färdig" till Lucia Pokalen nu, skall mäta mig i morgon så vi får ta ett beslut efter de och vara realistisk.På återseende
Puss♥

Äntligen har jag fått bredband igen!!

2010-09-21, 17:43:37 / Kategori: ♣ Dagbok
Jag har äntligen bredband igen! Satan så gött!
har verkligen saknat bloggandet för att vara helt uppriktig!

Undertiden ni inte har hört av mig har jag försökt att uppdatera lite med bilder på facebook.
Jag har renoverat hus till  förbannelse, dietat och tränat så klart, skaffat mig två kisseimssar som vi faktiskt precis har tagit hem ifrån vetrinären efter sterelisering och kastrering =-/ jag har haft fullt upp dagarna i ända.

Gått upp tidigt ca 08, renoverat, tränat, och gått och lagt mig vid ca 23. Så långa dagar.


Vi är inte riktigt färdiga i vardagsrummet ännu eftersom det var där vi slog ut en vägg och lägger nytt golv.
Så vi håller på att måla färdigt väggarna just nu och sedan lägger vi golvet och SEN, kan man koppla av lite mer.


Dieten, går bra och träningen också, det händer grejer sakta men säkert och jag vet inte om jag kommer hinna till Lucia Pokalen om jag skall vara helt uppriktig med er. Jag kämpar som en idiot men ändå rasar jag inte som jag borde och det är tufft just nu.
Kommer uppdatera med lite bilder i kväll , nu måste jag kolla till mina kissemissar som är alldeles groggy :(På återseende och tack för tålamodet!


PUSS

Pustar inte ut än!

2010-09-01, 20:20:47 / Kategori: ♣ Dagbok
Jag hinner inte ens tänka innan det är en ny dag med nya problem som skall lösas, träning som skall göras och prylar som skall ner i lådor.


Idag har jag varit i Göteborg en sväng och mätt mig själv,haha. Ja alltså en vän mätte ,tjejen som skall sy mina dräkter :) Så det blir nog kanonbra! Behöver jag inte tänka på mycket mer på det ialla fall SKÖNT!

Har även beställt hem en proffsig liten cykel som jag kan ha och cykla på varje morgon innan jobbet så jag slipper gå ut i mörkret och gå helt ensam :) Och vill tack super mannen JONNYFintessbutiken i Borås för ALL HJÄLP! 
TACK DU ÄR EN KLIPPA!!


Börjar bli riktigt låg på kolhydrater också vilket både syns och känns, på gott och ont om man säger så. Är lite lagom lättirriterad och hungrig hela tiden men jag ser ju tydliga förändringar på kroppen redan :)

Dagsformen 1 SEPT


Jag kommer inte heller kunna blogga så värst ofta efter flytten i helgen eftersom det inte finns något bredband där ute i skogen där vi skall bo än, så man får snällt surfa på mobilen sålänge (och därigenom kan jag inte blogga heller) eller låna någon snäll människas dator lite då och då för att betala alla räkningar. ;)


Så, mycket att stå i alltså! Fixat försäkrning, tv, el och allt annat man måste ha i ett hus.
Vi har ju lyckats packa ner det mesta nu så alla skåp är i stortsett tomma, garderober tömda, kläder tvättade och nu är det bara lite små plock som gardiner och resterande proslin etc kvar.Ska bli skönt att komma ut till landet och bara pääääsa i soffan i lugnet och tystnaden efter hård dag på jobbet och gymmet. :)


För er som har lagt till mig på facebook så kommer jag uppdatera mer där med formbilder, flytt etc. tills vi får bredband.

På återseende
Puss