Amerikanska Flottan!

2008-03-29, 17:49:07 / Kategori:
Ja just det glömde nämna att Amerikanska flottan har en bas i Bahrain, så det ska bli intressant och åka förbi där någon dag :)
Men mattias..
True love never dies.


=)

Första ledigheten!

2008-03-29, 16:54:24 / Kategori:

Denna helgen (Fre-Lö) var första lediga helgen här i Bahrain!
Det har varit 35-40 grader varmt och sol.
Vi var och solade vid Gulf Hotel, i går, vi mötte några trevliga männsikor och de visade oss runt i bahrain,
gav oss namn på bra uteställen,restauranger etc. jätte shysst.


Så idag har vi bara lega vid poolen och chillat, hur soft som helst. Badade i havet och käkade en god ceasar salad,
Det är mycket i skola nu, vi har typ 3 telefonkatalgoer att lära oss, så det kan bli hårt.
Jag börjar trivas ganska bra här i Bahrain nu när man vet lite och bott in sig lite grann,

Just nu sitter jag som vanligt på The Coffe bean, (nya inne stället för mig) dem har sjukt goda scones och gratis internet så varför inte.

Jag tänkte laddat upp lite bilder här från bahrain men jag glömde kameran och minnes kortet hemma idag, så får göra det en annan dag när jag hinner.
Det går ganska bra här annars, jag kommer bra överens med människorna här och det känns bra.
Imorgon börjar vi med SAFTEY school, ska bli kul. Samtidigt som det är sjukt mycket att läsa.
Men allt går bara man vill ;)

Jag saknar dock Mattias väldigt mycket, sjukt mycket egentligen. TÄnker på han jämt.
Men det är väl inte så konstigt heller, är ju kär! :)
Tiden går fort här också eftersom vi är i skolan 7-16 och kl 18 går solen ned. Så man hinner inte göra så mycket efter. Plugga plugga plugga!


En sak jag saknar är nog alla mina kläder jag inte fick med mig.. hmm.. men det är väl bara å köpa nytt , inte så farligt dyrt här heller. Halva priset jämfört med sverige på de flesta plaggen.


Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva eftersom det händer så otroligt mycket hela tiden och man har tillgång till laptop och internet för sällan. Men nästa helg är det grand prix och vi skall på efterfesten också FASHION TV, ska fixa v.i.p biljetter.

Så håll utkik i rutan när ni kollar på F1 nästa helg, jag har tre dagars biljett och går i ksolan på söndagen men kan ju kanske fjäska lite för läraren så man komemr iväg och hinner se racet kl 14.30 (bahrainsk tid)


Det är ganska kul att vara här mna blir verkligen till talad som Ma´m och miss och Madame hela tiden.
Det känns nästan lite kungligt. :)

Europeér är inte så vanligt här med det är många invadrare här, ca 47% är invandrare i Bahrain.
Så man behöver inte känns sig helt ensam.Jag saknar mamma och pappa, Syrran å hennes familj, brorsan.. alla......
Men detta är sjukt coolt, tänk å ha det i CV.. :)


Nu skall jag äta min scones och dricka mitt körsbärs thé.


Ha det så fint,. vi hörs snart!
Puss Trillan


Saknar dig här nu.

2008-03-27, 13:43:49 / Kategori:

13.07 Svensk tid - 15.07 Bahrainsk tid


Idag har varit den jobbigaste dagen hittills för mig..


Vi var och träffade "grooming" managern och jag fick höra...efteråt."Why did you recruit some one who is overwight"Deras mått band var två centimeter för kort för att man inte skulle kunna vara undeviktig (enligt BMI)


Ja har som de flesta vet ganska stora bröst.
Och på grund av brösten var jag tvungen att ha en uniform i den största storleken 44 franska storlekar, men de var tvunga att sy in den i midjan REJÄLT.


Grooming damen (Sharon) tror att mina bröst kommer krympa samtidigt som resten utav mig,

men det kommer aldrig hända så jag vet inte riktigt hur jag skall hantera detta.


Men jag kommer fortsätta som jag är och kan hon ej hantera att jag råkar ha stora bröst så

har jag plenty of job erbjudanden i sverige som jag har när jag kommer hem, om de skickar hem mig.De var inte bara jag som fick höra dåliga saker hon ratade det mest löjliga saker på en del, och jag tycker det är helt hemskt att deras "verklighet" ser ut som en undernärd, utssendefixard, barbie som inte kan lyfta sin egen väska.


På denna utbildningen hos Gulf air, spelar det ingen roll om du klarar testerna eller inte.

Så länge du är smal och har smink och uppsatthår och ler hela tiden så kommer du klara utbildningen. För om du inte klarar testerna så får du göra om dem tills du klarar dem, de har de sagt själva. De var till exempel en koeran i mitt gäng som inte klarade simmningen men hon fick göra om det om o om igen tilsl hon klarade det. och jag mena va fan, den koreanen skulle aldrig kunna rädda någon annan inte ens sig själv i en nödsituation!Ja, vad skall jag skriva jag köpte PASS till Grand Prix idag 3 dagars biljett på

 GRAND STAND TURN 1 (En av dem bästa platserna). Looking forward to it!

Jag saknar er där hemma, och jag börjar bli lite skeptiskt till deras inställning och så,

men vi får se just nu är jag glad att det är helg och i kväll skall jag och tjejerna ner på stan och kolla vad som finns för kul klubbar, jag skall nog inte dricka något eftersom jag måste gå ner i vikt, men det är alltid roligt att gå ut och se vad det är för människor som bor här.

Men för skall vi till Shopping centrat och köpa en mobiltelefon och lite nya kläder.
Eftersom vi inte får ha annat är svart och vitt på oss längre.


Jag tycker det är så otoligt intensivt,idag fick vi alla böcker och jag skojar inte när jag säger att det är dom hela sveriges lagbok vi skall memorera och plugga på.

Vi har en bok som kallas för "The holy" och den skall vi alltid bära med oss.Ärlig är jag och det skriver jag om här.

Gulf Air är inte guld och gröna ängar, men jag ger det tre veckor till.

KLagar det på min vikt då så kommer jag be dem "see ya but dont wanna be ya"
Jag saknar mattias otroligt mycket när sånt här inträffar ,jag började nästan gråta där borta men jag var stark och höll det inom mig tills nu. Jag kan inte visa mig svag i sådana sammanhang då vet dem till nästa gång vilken tå exakt som dem skall trampa mig på. Och det vill jag ju inte...

Jag älskar er!


Puss Trillan
Grand Prix 4,5,6 APRIL!!!image56ö


3 dygn 8 timmar sömn..

2008-03-24, 20:50:28 / Kategori:

Tid:18.10 Svensk tid 20.10 Bahrainsk tid 24/3 - 2008


Nu är det tredje dygnet jag har varit på resande fot, fått ungefär 8 timmar sömn utspritt lite här och där på dessa tre dygn.

Resan har varit den mest långa och besvärliga och polanerade resan jag har varit med om (och jag har rest en del tidigare)

Jag förväntade mig verkligen inga frächa lägenheter , men dom var över förväntan,

till och med två tvättmaskiner , två toaletter ett stooort vardagsrum och två sovrum såklart (ett av dom ser jag verkligen fram emot och sova gott i snart)

Klockan är lite framåt här så nu är den 20.10 för mig.

För dig som är i Sverige är den nu 18.10.Just nu sitter jag också och bloggar i word eftersom jag inte har något trådlöst bredband här.

Men får ta mig till något internet café så fort jag har tid så jag kan publicera mina inlägg, tankar och funderingar.

Ja så otroligt mycket nya intryck, nya människor med mera med mera, och till slut är man så trött av allt resande och all ny information att man bara är.

Dessutom hade vi ett missöde på vägen ner, för en av våra tjejer (vi är fem som reser ihop från sverige) hon drack lite för mkt utav den "provsmaks baileysen" dem hade där och deckade på vägen till gaten så ground crew fick springa och hämta henne hon var drägg full och jag skämmdes så sjukt mkt,sen spydde hon på planet. jag fattar inte hur hon tänkte.

Men tur att var och en är här "själva".


Vi fivk ju åka till skolan det första vi fick göra när vi anlände, vilket var jobbigt efter så lång resa. Utan sömn,. De ville att vi skulle fylla en massa formulär för våra id kort för Gulf Air,vi tog tandkoll och lämnade blod och urin prov hos doktorn.

de ville egentligen att vi skulle prova ut kostym också men där drog jag gränsen (no I feel all blow up and we are tierd, Im like a size bigger than normal because of all travelling)

Sue, våran grupp ledare, förstod och OKEJ, but tomorrow,. vi fick åka hem och frächa till oss under tre timmar (två av dem sov jag upp och ner i min säng med sovmask) och tog en duch.

Sedan kom dem och hämtade oss för att ta oss till röntgen, japp. lungorna var just fine, Så, efter detta var vi nu lediga, vi åkte hem, på vägen hem (klockan 6 bahrainsk tid) gick solen ner,som om gud drog ner en rullgardin så vi tjejer höll ihop och gick till "the mall" för att köpa lite mat, vi hade ju ingen mat,vatten NADA. Vi handlade för ca 400 svenska kronor och fick ungefär lika mycket för pengarna som man får hemma.

Om man väljer deras prosukter blir det lite billigare men vi köpte mest frukt och kryddor och sallad. Något gott bröd och thé. såklart, vi är ju teomaner jag o madde..

funderar på om jag inte redan hade varit på väg hem igen om jag inte hade haft henne,

Man orkar liksom mer om någon annan sprider energi, skönt!

Jag har verkligen inte haft huvudet på skaft , och sista stunden på väg hem ,nyss från affären så var jag totalt ointresserad av allt tom mat, som jag älskar. Jag vill bara sova.


Så kära läsare, jag bloggar mer så fort jag får tid igen och lägger ut detta på bloggen allt på en gång.Kort från idag.


Heathrow!

2008-03-23, 16:11:41 / Kategori:
Nu sitter vi på Heathrow, I morse höll vi på att missa planet till London på grund av att vi inte hade blivit inbokade på planet från igår, och det var strul med övervikten, Vi fick springa till gaten och hann precis i tid.
När vi checkade in våra väskor så var boardingen redan, jag tror vi satte oss precis innan de stängde gaten.


Sitter på ett café på heathrow nu med Maddisen, tur jag har henne orkar inte vara social och trevlig med alla "nya ansikten" hela tiden, känns så skönt att kunna vara sig själv med någon, för då behöver man heller inte vara ensam för att få undankomma det där.


Jag och maddis käkade innan jag åt Baked Potato med Baked beans och en Large Latte efter det, gott. Nu har vi förflyttat oss en bit bort till ett annat cafe för att bara hänga lite och slappna av.

Innan kom en polis med K pist och sa "youre lugage will be terminated"
Jag bah "WOOOT?!"
"You have to keep an eye on youre lugage or we will terminate it""Sorry sir"så hämtade jag det ,han skrev av mitt pass och min destination och sen fick jag ta mitt bagage och gå å sätta mej igen,
Ah på grund av säkerheten, får man inte lämna sitt bagage någonstans, för det kan ju innehålla en bomb så om ingen säger åt en så kommer de DESTROYA DET!


Tur att Hannie sprang och sa till mig annars hade de fårr strimla ner både stringtrosor och plattänger och diverse saker man har ... harkla..Ja det är alltid lika spännande att resa, dock påfrestande, man blir hungrig,tjurig o trött och svullen.
De vill att vi skall börja utbilda oss direkt nrär vi anländer i morgon bitti, 08, men jag tror knappast vi är redo för det då. Man har ju för sjutton flugit i ett o ett halft dygn, då är man inte jätte sugen på att sätta sig och knöka in information i det tröga huvud man har då..


Vi får se. Skriver mer nästa gång jag e uppkopplad på nätet.


Puss på dig älskling,.

Och kram på alla er.

Flyget till London inställt.

2008-03-22, 16:51:21 / Kategori:
Jaha, då var flyget till London inställt på grund av hårda vindar, så det blir jag som får sova på Radisson Skycity inatt.

Tur man träffade Hanne så man har någon att prata med, och denna gången har jag allt bagae också.
Så vi tänkte spana in om dem hade någon pool vi kunde gotta oss i eller bastu, middagen är gratis och frukosten också. MMM , dom har KANON god frukost på radisson ;)


I morgon kl 09.10 går planet till Heathrow, och då hoppas vi att vi kommer med.
Och att vi slipper pröjsa övervikten.


Fick betala 1200 kr för övervikten Landvetter till Arlanda, 26 kilo...
Förhoppningsvis behöver vi inte btala övervikten till London eftersom vi skall vidare till Bahrain sen men man vet ju aldrig.. =/ja, bloggar mer i kvälll.. mycket nu ... åh hade hellre velat va hemam med älsklingen.. =(

En lång dag,många blandade känslor.

2008-03-22, 12:51:34 / Kategori:
Hej!


Nu sitter jag på Arlanda och har precis ätit en macka och låst in mitt bagage.
Skall ju sitta här några timmar, innan planet till Heathror går.

Många olika blandade känslor som lfyger genom mig nu.. många tankar och svårt och koncentrera mig på något särskilt. Har betalt för att få surfa på telias nät i 20 min, skickade sms bara å loggade in, så passade på att blogga lite under tiden.


Saknar redan Mattias otroligt mycket, och ju mer jag tänke på att jag inte vet när vi ses nästa gång ju mer ledsen blir jag, så därför försöker jag just nu bara blicka fraåt, hur hemskt den än må låta. På flyget mellan Landvetter och Arlanda tänkte jag bara "näe jag åker hem igen", man får lite ångest nästan. attacker.. Men det skall nog gå bra,
13.50 landar en annan tjejs plan hon har kommit från umeå så får någon att prata med då, kan ju lätt bli lite ensamt här annars.


Igår när jag skulle krama alla hejdå så började jag gråta också, me konstigt?
Jag hade även 26 kilos övervikt, japp och fick en lapp på vare väska "Heavy bag"... hehe ooops !!


ska kolla runt på nätet litet, sitta på msn och facebook. Skriver mera när jag orkar igen, mycket som går igenom huvudet nu.. 
Älskar dig Mattias.


Puss o Kram Saknar er alla redan.


Trillan

Biljetter och Bagage.

2008-03-21, 11:40:03 / Kategori:
Nu har jag fått biljetterna som går Från Stockholm via London och ner till Bahrain.
Upp till Stockholm fick jag lägga ut för flygbiljetten själv (lite dåligt tycker jag)
Samt övervikten får vi lägga ut för själva om vi inte träffar på någon väldigt snäll personal som
släpper igenom oss för att vi är "joining crew"


fan
va jag hatar den här bloggen, den kan aldrig spara det man skriver. Vem siter och RÅ skriver i fem minuter i sträck då? nä, jag brukar gå i från datorn och grubbla lite och sen skriva lite mer, men då hinner den ju logga ut mej så då sparar den inte det jag skrev tidigare. Så tråkigt när man eller OM man kommer på något riktigt smart :)Ja skrev i alla fall att TÄNK vilken tur att det finns internet och webkamera och telefon och allt sånt ,
för tänk och brevväxla, det hade varit lite drygt. Allt ska gå fort fort nu för tiden ,japp.


Jag vet ju inte hur länge jag skall vara borta nu och det kan kännas lite jobbigt på ett sätt.
Eftersom det hade varit kul och ahft ett datum att se fram emot när man får träffa alla nära och kära igen. .. =/

Men det blir ju desto roligare att ses då i o för sig ;D
Grand Prix går i Bahrain den 4-5-6 April också. Och jag skall MÅSTE ju lätt dit och kolla.
Vi har eventpersonal där från Gulf Air men jag vet ej om vi får vara det iår eftersom vi ej har utbildat färdigt oss till dess. Men vi får rabatterade biljetter vet jag iaf, och YES TRILLA NSKA HA EN!Nu skall jag njuta av de sista timmarna i Sverige ihop med den jag håller mest kär.

image53

Puss O kram


Fröken Stamenova


Rekord Besökare!

2008-03-20, 09:35:56 / Kategori:
Hej Allihopa!

Igår slog ni rekord i min blogg. 101 Sidvisningar och 32 Unika besökare!

Det är ju jätte roligt och se att det var så många som ville läsa, BT (Borås Tidning) Gav mig en push där!

Tusen tack, ni som visar intresse. Och Tack Henrik för Kommentaren! Roligt när ni kommenterar :)


Torsdag idag, skall packa min andra resväska, och tvätta det som behöver tvättas.
I morgon får jag antagligen biljetten, vore konstigt annars.

Idag kommer Pappa hem från Bulgarien, ikväll. Jiiipppii! Har saknat honom sjukt mycket.
Skall bli så roligt. Och i morgon skall vi äta ihop innan jag åker.

För er som inte läste elelr har glömt, så jobbar och bor min pappa i Bulgarien, Medans min mamma bor och jobbar här (just nu). Mamma skall nämligen flytta ner ett år på prov eftersom det inte längre finns något som håller henne kvar i Sverige (jag och mina syskon är ju vuxna nu). Så nu kan det spendera tid tillsammans, och bara vara ensamma. Dem planerar en resa till Azorerna och de tycker jag dem gör RÄTT i. WohH!Igår fixade jag även allt det pappermässiga jag skulle ha med mig, psskopior,kontraktet,passet. Biljetten saknas än dock, men har ju nte fått den ännu så =)


Idag skall vi försöka få en knipa frisk luft genom en lite promenix tänkte vi / jag ;)
Vill dra in några riktiga djupa ,friska andetag innan jag åker. Vi har så otroligt fin luft i Sverige.
Njut av den om du kan!Lite molnigt är det nu så det är bäst jag skyndar mig innan det börjar regna eller snöa ute :)
Frukosten skall hinna in i magen också innan jag går :)
Kram!

Snart lämnar jag Sverige.

2008-03-19, 09:43:27 / Kategori:
Japp, snart är det dags, att bege sig mot varmare breddgrader!
Bahrain, Jag vet inte exakt när jag åker ännu eftersom jag inte fått min biljett
men det skall troligtvis komma på mailen i morgon.

Har börjat packa lite smått nu, men jag har verkligen inte en aning om vad man skall packa ner,
har packat ner lite utav det "vanliga" man brukar ta med sig om man åker men jag kommer ju inte hem
på ett tag så det är lite svårt. Samtidigt har man inte så stor koll på vad som finns att köpa där osv.

Det är verkligen jätte pirrigt nu. Jag tror jag och Sambon får ta en promenad sedan så jag får rasta av mig lite.


Idag plubliserades ett repotage i BT (Borås Tidning) om mig också. Väldigt roligt, har fått kanon bra feed back från bla min frisör :) Tack Carin!
För er som inte har tidning så finns detta på nätet länk:
http://www.bt.se/familj/i_fokus/hon-har-hogtflygande-planer(538950).gm

Angelica, du undrar när jag åker, Den 22 Mars är det tänk men kan flyttas en dag tidigare eller senare.
Så vet faktiskt inte riktigt ännu.

Det känns som om jag har lite pusselbitar som saknas i mitt pussel än, men det är saker som : En bra kamera, pumpar till mina enorma schampo o balsam flaskor, alla viktiga papper och smink och rengöring för anisktet etc.
Sånt där som man kan slänga ner i sista minuten. ;)Jag tror att jag har sagt det tidigare men man kan följa mitt äventyr här genom bloggen, då jag verkligen skall försöka hinna blogga så mycet jag kan.
Första veckorna kommer säkrt bli hektiska men så fort jag får lite tid över så kommer jag försöka slänga in några rader om vad som händer osv.

Skall se om jag kan väcka sambon nu :)
Får skriva ikväll, fylla några rader om vad som öfrsiggår inne i mitt lilla huvud inför flytten, puh ja, det är stort!


Kram!

Fint väder!

2008-03-18, 10:32:49 / Kategori: ♣ Dagbok
Hej, Ja Carina, det är väl dax att skriva några rader igen.

Hänt sedan sist: Jag har haft såna otroliga nervbrott, tex igår vile jag bara lägga mig i en säng i fosterställning och dö. Ja, det kändes verkligen så, men efter att Madde ringde mig och berätta att hn hade det precis likadant så kände vi båda två, systerskap, gud va skönt det är ibland med någon som sitter i precis samma situatin och kan bekräfta känslorna och att dem går över och att man inte är ensam om att känna så. Tack Madde, ängel!

Hon berättade att hon hade haft riktigt med oflyt nu inför flytten, vem har inte det? jag med.
Hon ringde för att kolla vad jag skulle packa ner och inte och vad jag hade börjat packa..

"ehh.. resväskan står här öppen och allt, men den är tom"

Ja, jag har inte ens lagt i en sko, ingenting! Jag känner mig så sjukt lugn, men jag vet med mig att om jag inte börjar packa nu så kommer jag PANIK ATTACK PACKA sen, dagen innan jag åker.
Har ju inte fått biljetten ännu så det är kanske inte så konstigt att det inte känns riktigt ända in i benstommen änn.


I dag skall jag gå och spendera upp de sista pengarna jag har på mitt solkort tänkte jag, bara njuta lite utav en skön stund för sig själv, och gå ut på stan sen ska vi göra, trots att det är snö och solsken så är jag inte butter!
För så länge det är sol :)


Snö kan vara skönt nu tycker jag efter allt mörker, det ljusar upp så himla härligt på något sätt.Anna från BT ringde nyss också, och kollade av med mig så att texten var bra och så att det inte var något missförstånd eller dyl. Men det såg ju ut att vara kanon :)


Nu skall jag ta mig ner på stan, och sola och utföra lite småärenden, sen måste jag nog börja packa..
det är närmre än vad man tror..


Kramar

Patricia

Skenet bedrar, eller?

2008-03-13, 19:46:13 / Kategori: ♣ Dagbok
"När jag först såg dig trodde jag du var en bitch!"

image52


Men det visade sig att det var ganska fel intryck.

Hehe, jaao Maria är så gullig och säger vad hon trodde om mig första gången vi såg varann (romtaiskt det låter) :)


Ja, man kan verkligen få ett intryck utav någon och en förutfattad mening, men så kan det visa sig att OJ
det var inte alls så jag trodde, tänkte eller så.
Lustigt hur ens inlärda teorier kan ställa til ldet ibland ;) ha.


Snodde denna listan idag i brist på annat.(Tack Carina ;)

Dagens

Dagens humör:
Himla Glad och sprallig och pigg!
Dagens mående:
Glad och sprallig, nästan damp liknande.
Dagens borde:
Fixat ett års förbrukning utav p-piller.
Dagens frisyr:
Sned lugg ,Slarvigt uppsatt med svart klämma.
Dagens smink:
Till Jobbet: Rouge & brynpenna,läppglans.
Sen: Ovanstående + mascara & concealer
Dagens klädsel:
Crocker Jeans och Skjort-blus från h&m.
Dagens planer:
Träffa Anna från BT, provad bikinin en gång till och skriva ner en lista på vad jag skall packa ner.
Dagens materiella vill ha:
Mer Lampor!
Dagens längtan:
Sambon, Bahrain.
Dagens fundering:
Vad skall jag säga?Hur?Hmm..
Dagens beroende:
Handkräm och nagelolja från creative och Solar Oil.
Dagens tråkigaste:
Att behöva ta bilen till och från jobbet (hade bråttom hem idag)
Dagens tidning:
Metro!
Dagens bästa:
Anna var super trevlig och mina kakor jag hade bakat var goda :)
Dagens låt:
Ane Brun - Puzzle
Som ni märker så har Anna träffat mig idag och jag berättade ltie om min flytt till Bahrain och Vad jag tycker om modellande.Med mera. (Håll utkik i BT nästa vecka). Känner mig törstig idag också, har inte haft vattenflaksan på jobbet de senaste två dagarna, för var tvungen att ta hem och tvätta den men jag har verkligen ingen aning om vart jag ahr lagt den.. hmm... NOLL ordningssinne när det gäller mina egna saker.. som nycklar,mobil etc..

händer nästan dagligen att Mattias får ring till min mobil så jag får lyssna efter vart jag har lagt den =/
Många säger att jag ser lite annorlunda ut emot vad jag gjorde på en del kort som är tagna för ett halvårsen,
mmm, undrar just om det är bra eller dåligt, men i vilket fall som helst så KAN det ju bero på att mitt hår är kortare,rakare och jag är "modell" på det kortet, (samma som ni ser på min sida här).

Sista dagen på jobbet i morgon, hmm.. känns väldigt weard måste jag säga, känns nästan lite tråkigt att lämna alla nu när man lär känna varann ganska bra osv. Men bakade kakor i går (hallongrottor) som jag tänkte bjuda på i mitt skiftlag i morgon, så de inte bara minns mig i deras hjärtan utav att jag även fastnar i tarmar osv. :)

Ja, jag gillar ju att stå vid spisen men har haft lite för lite tid över till det denna veckan, får helt enkelt ta igen de nästa vecka ;)


Det känns som att man verklige njuter utav varje minut här hemma nu, nästan nuter utav att vara på jobbet till och med, på våra korta raster brukar vi dricka thé och prata skit medans Maria röker en cigg, där sitter vi i våran sota h&m jackor som är F:ade sedan lång tid tillbaka. :)

Men mysigt är det och jag kommer sakna våra små tmysiga pratstunder där på ljugarbänken medans man sitter och kollar och lyssnar på alla andra som snacka skit och iakttar dem lite i smyg. Sen brukar vi fnissa åt dem som är typ 5 men beter sig som 14 också, kan var roligt och se hur vuxna människor inte har vett ibland ;)


Det har blivit lite dåligt med mat regelnbundet för mig på sistonde och det gillar inte min kropp.
Nej får ta tag i det där nu så jag får ordning på den :) Jag försöker men förgäves, hur lätt är det när an jobbar tvåskift?  Inte så jätte tycker tricis.... =/Det finns en olycklig liten flicka som tror att hon är prinsessan av psykfall också, men det är inte värt och bry sig om, LÄNGRE. Hon går ju hos en psykolog nu så jag orkar liksom inte lägga energi på RIKTIGA psykfall, hehe.

Har precis lärt Lisa fuskettill nian gångertabell också, hon blev glad verkar det som :)
Glad att man kan göra någon nytta i någons liv och att man gör någon glad! Det är viktigt!
Men ta en banan och ät den upp och ner, kasta sendan bananskalet på en rullskridsko åkande apa som bara skriker på dig, återgå sedan till vad du gjorde innan du åt upp bananen!Jag sprider glädje och jag sprider den vidare nu..


De som ej förtjänat glädje bör ej kännas vid.Puss o kyss..  Princess ;D

Doppa mig i cement och kalla mig stel.

2008-03-10, 15:46:48 / Kategori: ♣ Dagbok


Har fått så fruktansvärt jobbiga känslor och tankar idag..
Känner inte för att göra något eller prata med ¨någon, och jag är på lite dåligt
humör för att jag gick upp (försovmej) senare idag så var tvungen att ta bilen annars hade jag
kommit försent till jobbet. (brukar alltid GÅ).

Behöver den där promenaden för att må bra helt enkelt, nu är jag bara helt oaktiverad , understimulerad osv..

Tänkte gått en runda endå men nu slutar alla jobbet coh det är så mkt trafik så, nää det vill jag inte nu ,blir bara
ännu mer stressad, än vad jag är nu (tristressad).


Det är verkligen SÅ lurigt, känner med EN GÅNG när jag lägger på mig typ ett kilo.
Så sjukt, och jag får direkt panik och måste träna och äta mindre åssånt, så jävla jobbigt!


Vet inte kalla de va fan som helst.. typ trillan syndrom eller nått, men fel är det!
Its a fight we can not win, no matter how hard we swing...

Klart man skall röra på sig osv, men det skall vara sunt man skall inte få ångest bara för att man tar bilen när man egentligen burkar gå? eller? åsikter? varsågod och kommentera?


Hehe igår kom jag och Tore på oss själva att vi satt och diggade till Mr.Bean på semester soundtracket i slutet.
As bra, skön musik haha.
När vi endå är inne på musik så vill jag bara säga att för er som undrar vad jag lyssnar på så är det vääääldigt varierat men nu är det mycket, Amy Winehouse och Rnb/hiphop

Gillar lugn musik, behöver det mycket nu också när jag är så hyper inför resan/flytten.
Flytt passar väl bäst in där ;) haha


Eagel Eye Cherry
är en favorit sedan länge länge tillbaka.
Save tonight.. la la la la la laa, ah gud va bra!
känner verkligen som att den passar in nu också på mig å allt.


Oh jag beundrar verkligen min familj och min sambo,
att det orkar med mitt tjat om min vikt hela tiden, jag orkar inte ens själv.
Små söta änglar,tack!Har inte Odc++ på datorn efter att vi formaterade om den, men hade så gärna velat ha en del låtar.
Hoppas vi fixar de snart, det kan tore göra han är nog hajj påå det där :)


Saknar min katt ocksåå (Olgis)... nu är det snart sex årsen hon gick bort.
Hon var verkligen som en äkta vän, så liten och söt och jag vet att hon kunde känna om man var ledsen eller arg och glad, hon var underbar. Saknar henne nu när jag skall åka, ha någon att krama och gosa med som bara finns där när man behöver henne , vet inte varför men jag är verkligen mer katt än hund månniska, jag har verkligen inget emot hundar men katter är ju självständiga på ett annat sätt och ger man dem bara tid så är dem hur personliga som helst, precis som hundar kan vara.

De säger ju att personer med ett "sjätte sinne" kommer bra överens med katter, jag kan ibland drömma om saker som ska ske och känna på mig vad som kommer hända, de läskigaste är att de gör det också, Jag är även en god människokännare ,det ligger något i släkten.. både ja och mamma och mormor har det.. gammel mormor tror jag också hade så... lurigt kanske har något med indian generationene att göra.. INKA.

Tycker släktforskning är väldigt intressant i vår släkt eftersom vi är så utspridda (Polen,Finland,Bulgarien)
Så är väldigt ,väldigt svårt men de som vi har hittat verkar grymmt intressant.

 Kanske blir så att jag börjar dikta igen nu när jag åker till Manama.
Hållt uppe ett tag (skriver då och då men inte lika mycket och ofta)
Brukar göra det när jag är ensam,lycklig,ledsen eller saknig :)


Har en hel pärm full, mamma tycker jag ska skicka in dem till något bokförlag men jag tycker dem är lite för personliga. Det är ju trots allt min själ med papper och penna.


Blev mycket idag, skall försöka att ändra inställning nu, till mig själv.
Bli mer positiv intala mig att jag inte behöver banta.

Puss å kram på er!Lilla hjärtat.


http://www.youtube.com/watch?v=VJ5unYaNd3c Ett bra klipp!
I Go Loco.

2008-03-08, 09:31:43 / Kategori: ♣ Dagbok

Hej på er!

Ja, då visade det sig att min syster hade en kamera liggandes, som jag kan få låna när jag flyttar till Bahrain.
Bra det, kan jag lägga dom pengarna på något vettigare :)


I kväll skall Tore och Jag på Taco kväll med min familj hos min syster och hennes familj,
det ska bli mysigt, dom åker ju till Furtoventura(eller hur de stavas) på måndag, så vi har inte så
många andra tillfällen att träffas på innan jag flyttar.

I går fikade jag med Sandrisen i knalleland, det var mysigt. Kändes verkligen bra och få bort den där klumpen
man har haft i magen hela tiden. Äntligen få rätsida på allt. Vi e ju trots allt kanonbra vänner.
Har saknat dej gumman. Välkommen in i mitt lilla liv igen ;)

Alla påstår att det är runt påsk jag åker, jag vet inte jag firar inte påsk direkt, jag vet typ när julafton är,
det räcker. Men den 22 är en Lördag ialla fall, så mycket vet jag ;)


Just nu ligger jag och lyssnar på P3 / Din Gata 100,6.
www.sr.se/p3

Om ni vill lyssna på något bra, men så är ju jag liten av en hiphop,ragge,rnb tjej.
Och skånska e ju bara skönt!På jobbet brukar jag byta radiokanal emellan åt, blir lätt tjatigt att lyssna på samma tjöt, dag ut ch dag in.
Jag har lovat min bror och ta en promenad med honom idag efter frukost (typ nu) ska faktiskt ringa honom efter detta inlägget :)

YES, imorgon skall jag fika med  Mikael också, ska bli mysigt.
I går köpte jag nya kuddar till våran nya soffa,det blev jätte bra. :)
köp fyra ,betala för två på Hemtex ;)Ibland kan jag bli helt nojjigt och bara inte vilja åka längre, helt psykat är det!
KLART SOM FAN JAG VILL ÅKA! liksom...

Men så har man så här paranojjor i huvet som bara , tänk om man inte trivs,tänk och ja inte har några pengr, tänk om.. äh. Det löser sig alltid. Jag vet det, men endå. När man går och väntar på något så är det lite jobbigt.
Jah, nä jag får ta och ringa brorsan innan jag avlider i soffan här. :)

Vi hörs snart igen.


Kram


Papparazzi!

2008-03-07, 07:55:19 / Kategori: ♣ Dagbok
Patricia Stamenova's birth date says this about them:

You're powerful, dominant and in-charge of most situations you encounter. You do command respect for your skills, butyou can be a bit of a dictator. Hard working and serious, winning is a habit for you. You are accurate and precise - and expect the same from others.
Hej och halloj!

Efterlyses!

En bra kamera, tror jag har hittat en ganska prisvärd, typ Canon Ixus 70.
Någon som kan rekommendera?


Måste ju ha en kamera nu när jag åker så jag kan föreviga alla möjliga situationer och stunder!
Men har ingen så får ta och köpa en, så hittade jag canon ixus 70, på siba 1770.. eller nått,
Med SD och SD kort är ju billigt :p


Jag är faktiskt jätte nervös inför flytten, fast inte endå.. eller ja typ, pirrigt!!!
Febern är lite bättre idag, eller jag har inte feber längre men man känner sig endå slö efter en vecka med feber,
lite ont i halsen har jag fortfarande dock. Läkerol missbrukare = Jag :D


Ska bli tråkigt att åka ifrån alla goa, söta kompisar och familj och såklart sambon.
Men what the hell, jag sak ju inte åka förevigt ;) kommer ju hem å hälsar på också
och alla får komma ner, eller kanske mötas upp i något annat land och semestra ;)Idag skall jag kanske gå till knalleland och köpa kameran,har inte bestämt mig än.
För vet inte om jag har riktigt råd med det än. Har ju lagt undan en del money money till de första två månaderna i Bahrain,.

Oh gissa en sak till!

Det har varit fint väder heeeela veckan, och jag har varit sjuk! :(
Men jag var på jobbet ända till Onsdag kväll (starkt av mej) tycker jag själv ialla fall!
Försöka duger mer kan man inte ,då har man ialla fall försökt! :)
Dags och dricka kaffe och ringa mamma.Puss o KramTricis

Fortfarande Förkyld.

2008-03-05, 08:21:36 / Kategori: ♣ Dagbok
Ja, är fortfarande jätte förkyld, hade lite feber i går, och på nätterna.
Men man vill ju inte vara hemma när det är så fint väder, plus att jag behhöver pengarna :p

Det är många som undrar mycket över mitt nya jobb etc etc. Så tänkte blogga ner lite info.

Ja åker ner den 22 Mars, då börjar utbildningen som kommer hålla på i 8 veckor.
Under den tiden kommer vi bo på hotell, vi får allt betalt under hela vistelsen, mat,
transport,gym,pool, m.m

Etfer utbildningen får man dela lägenhet med två eller tre andra tjejer som också så klart jobbar för Gulf Air.


Under dessa 8 veckor kan jag välja om jag vill åka hem eller inte.
Känner efter om jag trvis osv. Men om jag skriver på kontrakt efter utbildningen
så skriver jag på för 14 månader, vilket innebär att jag måste jobba ett år för att inte bli återbetalningsskyldig, om jag säger upp mig.

Men efter ett år är det lugnt.

Ja, och Min älsklings sambo då. Vi vet ju var vi har varandra så vi kommer ge det en chans, och
fungerar det utav någon anledning inte så får vi ta ställning till det då. Det finns inga planer för kärlek den bara blir liksom. Mina föräldrar har ju alltid lev särbo (mamma i swe ,pappa i Bul) vilket gör att detta känns helt okej, och helt naturligt.


Jag får dessutom "fri" biljetter, 2 st per kvartal att ge bort. Så vi kommer träffas med jämna mellan rum och jag kommer komma hem emellan åt också. Jag har även rabatterade priser på alla flyg.

Religionen. Ja de är så mycket som sägs med att man inte får visa axlar och knän, visst man behöver kanske gå i bikini å stan liksom (men de gör man inte här heller), Jag pratar med en tjej (Angelica) på facebook, hon har redan jobbat där för Gulf Air i 1,5 år och hon säger att det är precis som hemma med klädesel. Ta med det man har.

Uteliv:
Människorna där nere är tydligen väldigt generösa (tro fan det dom e rika).
Så vi går alltid in gratis på nattklubbar, och får oftast (alltid) maten betalt ute.
Det är gott om uteliv och Angelica uppmanade oss att packa ner både bikni och partykläderna.

Lön:
Ska jag inte prata högt om, men jag får boende betalt,gym,transport,ringer gratis inom Bahrain och har rabatt på mob räkningen, vi har rabatter överallt på allt, och lönen är skattefri.Jag kommer hålla bloggen uppdaterad så ofta jag bara kan, om mitt liv i Bahrain!Det har inte blivit så mycket modellande på sisa tiden, detta på grund av allt som måste förberedas för mitt nya jobb och på grund av att mina lediga tidero ch min fotografs lediga tider inte riktigt har vela fungera.
Men måste hinna med en session till ;)  innan jag åker.Kram på er!Tricis 


Criminal Records

2008-03-04, 07:37:13 / Kategori: ♣ Dagbok
Japp, så nu måste jag ta ett utdrag från polisen, mitt straffregister.
Jag TROR helt ärligt att det är blankt, men man skall aldrig säga aldrig,
har haft lite incidenter under mina yngre år men dem borde vara borta där ifrån nu :)

Igår vaknade jag med hög feber och var alldeles kallsvettig, förkyld.
Samma idag men tänker gå till jobbet endå, vad kan hända liksom?
Jag orkar inte va hemma och förlora massa pengar på en taskig förkylning.

Nej hehe här är det frukt o fibrer som skall maxxas! :p


Carina, vad kul att du hörde av dig. Verkligen roligt att höra att du läser min blogg och osv.
Hoppas vi ses den 15, ta gärna med dig en vän också :)
Och tusen tack för dina komplimanger, trots att jag verkar kanske ha bra självförtroende så tar jag åt mig jätte mycket. Och dem behövs de fler av kan ja lova. Tack,tack,tack!Japp, den 15 Mars är det avskedsfest ,jag kommer inte hem på 14 mpnader om allt går som man vill. Men man skall aldrig säga aldrig kanske drar hem efter två veckor och bara solar lite ;) tsss näe!!
Ni undrar väl varför jag är uppe så tidigt när jag jobbar kvälllsskiftet denna veckan, jo jag tvättar serru.
07-12 och de är bara EN maskin som funkar. (uselt) kommer aldrig hinna tvätta allt innan jag går till jobbet..
Så passade på att fixa straffregister grejen och betala en produkt som jag köpt på tradera också när jag ändå vart uppe, nästan så jag fundrar på att stanna uppe och äta frukost nu. kaffe mmm.. gott...Fint väder har vi fått nu också, helt underbart att gå ut =) hoppas det håller i sig så vi får vårkänslor allihopa!!!
fjärilar i magen har jagh ju redan för fullt!


Dags för frukost.


Puss å Kram
Smulan Bulan Sköna Böna.(de senaste om mig)

Flyttar till Bahrain och jobbar som flygvärdinna!

2008-03-02, 18:46:28 / Kategori: ♣ Dagbok
image44
Hej allihopa!


Japp fick besked i dag att jag har fått mitt visum i Bahrain och åker ner den 22 mars.
Jag skall åka dit för att jobba som flygvärdinna åt Gulf Air.

Ja, jag har hållit det lite hämligt eftersom jag är lite hämlig ibland, och vill inte säga de till en massa utan
att veta exakta datum etc etc.

Men nu börjar det verkligen kittla i magen! Jag och 27 andra tjejer fick jobbet utav 300 sökandes.
Jag var i Stockholm på intervju helgen den 2-3 Feb. Jag hade maximal otur, för Sterling (dem jag flög med till Sthlm) tappat bort mit bagage :O  FATTA, jag hadei nget smink, ingen borste, inga papper, ingen kostym fanimej INGENTING och jag skulle sova på Radisson för å vara utvilad till sön (intervjun), men det blev inte mkt till i oro över hur detta skulle gå, alla var så fina, uppklädda i sina fina kostymer och alla hade CV,m.m... men inte jag,
Självklart gick jag dit endå, jag är stark!! Jag sa precis som det var och där stod jag i vita jeans och skjort-tröja.
Jag kom med endå och jag tror att det bara var ett SORT PLUS att jag vågade gå dit trots min torra hy,mitt rufsiga hår och mina trötta ögon : )


Men äntligen!!!! Jag flyttar ner till Bahrain den 22 mars, åker tillsammans med 11 andra tjejer det datumet.
En av tjejerna har jag hållt kontakt med sedan intervjun och vad skulle jag gjort utan henne ,tack Madde!
Man har varit lite nojjig och då har det bara vart att ringa Madde :)


Bahrain för den delen ligger i Förenta Arab Amiraten, Dubai ligger där bland annat, det består av små söta öar.

OhhhhiiiiiiI!!!!!!!


C ya but dinna wanna Be Ya!


Puss å Kram  The Air Hostess!!!!